Bagel 'Lente'

Ook zo toe aan de lente? Een warm zonnetje op je gezicht, tjilpende vogels, vers fruit en dan ook zo’n heerlijke frisse bagel voor lunch!

Geniet van het mooie Nederland dat weer kleur krijgt maar vooral van onderstaand recept.

Bereidingswijze:

  • Verwarm de grillplaat en leg de bagels voor 4 minuten op de grillplaat. Haal de bagels van de plaat en laat deze voor 1 minuut afkoelen.
  • Snijd de Kipfilet Ambachtelijk Gerookt in reepjes en doe hetzelfde met de komkommer
  • Spuit vervolgens de Bieslookroomkaas op de bagel en besprenkel het met de reepjes komkommer. Doe vervolgens de Kipfilet Ambachtelijk Gerookt op de komkommer. Dek af met de bovenkant van de bagel en serveer

Blijf op de hoogte

Deksels_Website_Element
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search