Focaccia Coppa di Parma

Heb je weleens de behoefte in een broodje wat vertrouwd is maar toch anders? Probeer eens de afbakbroodjes af te wisselen met een heerlijk eigengemaakte en verse focaccia. Een geweldig Italiaans plat brood dat perfect aansluit bij de Italiaanse Coppa di Parma. Als er geen tijd is om de focaccia zelf te maken, of de middelen zijn er niet naar, dan kan het gemakkelijk naar eigen smaak gemaakt worden door het te besprenkelen met grove zeezout en verse oregano.

Dit Italiaanse eerste klasse vleeswaren is afkomstig van het nek en schouder van het varken en heeft een krachtige gekruide smaak. De Coppa di Parma hoeft uiteraard niet als lunch gebruikt te worden maar is ook een geweldige toevoeging bij de tapasplank.

Bereidingswijze:

  • Bak het focaccia brood volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Snijdt het platte brood vervolgens horizontaal door midden en besmeer beide kanten met (versgemaakte) pesto
  • Leg op de pesto verse veldsla en beleg de focaccia met Coppa di Parma. Besprenkel het met taug√© en leg de bovenkant van de focaccia op het belegde brood

Tip:

Voor een leuk effect snijdt het focaccia brood in triangels

Blijf op de hoogte

Deksels_Website_Element
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search