Jefferson's Hotdog met Rode Biet

Op een warme zomerdag zoeken wij Nederlanders naar luxe verwenproducten om te eten en te drinken. Denk hierbij aan een witbiertje, meloen met gedroogde ham, tapas, prachtige salades, etc. Lichte producten die zeer verfrissend zijn. Wat nou als je de stoere JEFFERSON’S Hotdog in een nieuw jasje hijst? Dan krijg je deze frisse zomerse hotdog variant.

Wij zeggen: Eet smakelijk en GENIET!

Bereidingswijze:

  • Schil de 2 rode bieten en snijdt deze in vierkante blokjes
  • Rasp een hele komkommer op een grove rasp en hak de sjalot fijn. Leg deze in een zeef (zowel de komkommer als de sjalot) en breng op smaak met wat zout. Laat dit ongeveer 15 minuten staan zodat het vocht wegtrekt
  • Meng in een schaaltje 250 ml Griekse Yoghurt met de komkommer en dille ( 2 verse takjes) en breng op smaak met zout en chilipeper. Laat dit ongeveer 1 uur intrekken
  • Verwarm de 20 JEFFERSON’S Hotdogs op de grillplaat of BBQ in ongeveer 10 minuten
  • Snijdt de 20 hotdogbroodjes open en leg deze op zijn binnenkant de laatste 2 minuten ook op de grill
  • Leg de JEFFERSON’S Hotdog op het hotdogbroodje, schep 1 à 2 eetlepels van de yoghurtdip over de hotdog en strooi daar uiteindelijk de blokjes rode biet over. Maak het af door wat verse dille

Tip:

Houd je niet van rode biet? Vervang deze dan door gebakken (krokante) uitjes!

Blijf op de hoogte

Deksels_Website_Element
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search